Keittiöveistämö
Laattakiventie 4, 04300 Tuusula
 
  • Luksusta arkeen
  • Lähes kaiken kestävät Dekton -tasot
  • Satoja erilaisia
    viiluja

  • Vapaasti mitoitettavat kaapistot

Keittiön suunnittelu

Loppuuko nykyisestä keittiöstäsi säilytystila kesken? Älä huoli, me teemme uuteen puukeittiöösi entistä tilavammat laatikot, ja tietysti puusta nekin. Vaihtoehtona Myös huippulaatuiset Legrabox -laatikot eri väreissä.


Ainutlaatuinen mitoitus

Laadukkaan kokonaisuuden kruunaa ainutlaatuinen mitoitusjärjestelmämme, josta olemme ylpeitä. Kaapistoihimme olemme mitoitusta säätämällä saaneet lisättyä toimivaa sälytystilaa keskimäärin jopa 30 prosenttia! Tämä mahdollistaa aivan uudentasoisen säilytystilan hyödyntämisen. Jopa unelmiesi avara yläkaapiton keittiö voi nyt ollakin mahdollinen tinkimättä liikaa kokonaissäilytystilasta. Lisäksi useimmissa tapauksissa pystymme sovittamaan allaskaappiin todella toimivan ergonomisen lajittelupisteen. 

Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen tapaaminen kanssamme. Koska olemme välillä asentamassa asiakkaan luona, emmekä siksi ole aina paikalla, on tarpeellista sopia tapaaminen etukäteen.

Aidosti vapaa mitoitus

Jokainen keittiömme suunnitellaan huolellisesti tilan mukaan. Rajoittavia tekijöitä on huomattavasti vähemmän, kuin perinteisessä keittiösuunnittelussa. Meillä jopa laatikostojen leveydet mitoitetaan aina vapaalla mitoituksella. Alarungoissa on nyt saatavilla kolme erilaista tilavuusmitoitusta; XL, 2XL ja 3XL. Kaikissa vaihtoehdoissa saadaan helposti jopa 30% enemmän säilytystilaa. 3XL -mitoituksella voi lisätilaa saada huomattavasti enemmänkin. Kodinkoneet ovat lähes ainoita ”vakiomittaisia” elementtejä suunnittelussa.

Keittiöveistämön keittiö, sinulleko?

Keittiöveistämön suomalaisena käsityönä valmistettu aito puukeittiö on mitä oivallisin valinta hirsitaloihin, arvoasuntoihin sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita keittiönsä ja koko asuntonsa terveellisyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Luonnollisesti valmistamme puusta myös muut kodin säilytyskalusteet.

Olemme tuotekehityksessämme panostaneet erityisesti myös tuotteidemme asennettavuuteen. Siksi olemme voineet minimoida asennustyömaalla tapahtuvan sahaamisen minimiin. Useinkaan asennettaessa ei tarvitse enää sahata juuri lainkaan. Tämä on mukavuutta ja nopeutta lisäävä merkittävä seikka.

Jokainen keittiömme ja muu kaluste valmistetaan Keittiöveistämön omassa verstaassa Tuusulassa, käsityönä parhaista materiaaleista, rakkaudesta puuhun ja puusta tekemiseen. Toivomme että voit nauttia uudesta keittiöstäsi, kuten me nautimme sen valmistamisesta! Soita tai heitä viestillä hyvissä ajoin ennen toimitustarvetta, niin varmistat että saat uuden luksuskeittiön haluamanasi ajankohtana. Näitä riittää vain nopeimmille, jotka ovat riittävän ajoissa liikkeellä.


 

Keittiöveistämön suomalaisena käsityönä valmistettu aitopuukeittiö on mitä oivallisin valinta hirsitaloihin, arvoasuntoihin sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita keittiönsä ja koko asuntonsa terveellisyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta.


Kehittämämme runkomitoitus on otettu niin hyvin vastaan asiakaskunnassamme, että laajensimme tämän lisätilaa tuovan mitoituksen myös normaalimateriaaleihin. Nyt saat halutetessasi erikoismittakeittiömme kaikista materiaaleista valintasi mukaan!