Keittiöveistämö
Laattakiventie 4, 04300 Tuusula
 
  • Luksusta arkeen
  • Lähes kaiken kestävät Dekton -tasot
  • Satoja erilaisia
    viiluja

  • Vapaasti mitoitettavat kaapistot

Keittiön suunnittelu

Loppuuko nykyisestä keittiöstäsi säilytystila kesken? Älä huoli, me teemme uuteen puukeittiöösi entistä tilavammat laatikot, ja tietysti puusta nekin!


Ainutlaatuinen runkorakenne

Laadukkaan kokonaisuuden kruunaa ainutlaatuinen runkojärjestelmämme, josta olemme ylpeitä. Normaalisyvyiseenkin runkorakenteeseen olemme saaneet lisättyä laatikkotilaa jopa lähes 30 prosenttia! Tämä mahdollistaa aivan uudentasoisen säilytystilan hyödyntämisen. Jopa unelmiesi avara yläkaapiton keittiö voi nyt ollakin mahdollinen tinkimättä liikaa kokonaissäilytystilasta. Lisäksi useimmissa tapauksissa pystymme sovittamaan allaskaappiin todella toimivan ergonomisen lajittelupisteen. Sovi henkilökohtainen tapaaminen kanssamme ja tule käymään Keittiöveistämöllä, niin näytämme sinulle, miten tämä kaikki on mahdollista. Koska olemme välillä asentamassa asiakkaan luona, emmekä siksi ole aina paikalla, on suositeltavaa varata etukäteen esittelyaika.

Esittelyssä kerromme samalla, miten runkorakenteemme on muiltakin osin edistyksellinen, se vaikuttaa esim. suoranaisesti sisäilmasi laatuun. Vain näkemällä tämän ainutlaatuisen uutuuskeittiömme, voit ymmärtää miksi se on niin ylivertainen perinteisiin ratkaisuihin verrattuna!

Aidosti vapaa mitoitus

Jokainen keittiömme suunnitellaan huolellisesti tilan mukaan. Rajoittavia tekijöitä on huomattavasti vähemmän, kuin perinteisessä keittiösuunnittelussa. Meillä jopa laatikostot mitoitetaan aina vapaalla mitoituksella. Kodinkoneet ovat lähes ainoita ”vakiomittaisia” elementtejä suunnittelussa.

Keittiöveistämön keittiö, sinulleko?

Keittiöveistämön suomalaisena käsityönä valmistettu aito puukeittiö on mitä oivallisin valinta hirsitaloihin, arvoasuntoihin sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita keittiönsä ja koko asuntonsa terveellisyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Luonnollisesti valmistamme puusta myös muut kodin säilytyskalusteet.

Olemme tuotekehityksessämme panostaneet erityisesti myös tuotteidemme asennettavuuteen. Siksi olemme voineet minimoida asennustyömaalla tapahtuvan sahaamisen minimiin. Useinkaan asennettaessa ei tarvitse enää sahata lainkaan. Tämä on mukavuutta ja nopeutta lisäävä merkittävä seikka.

Jokainen keittiömme ja muu kaluste valmistetaan Keittiöveistämön omassa verstaassa Tuusulassa, käsityönä parhaista materiaaleista, rakkaudesta puuhun ja puusta tekemiseen. Toivomme että voit nauttia uudesta keittiöstäsi, kuten me nautimme sen valmistamisesta! Soita tai heitä viestillä, niin varmistat että saat uuden luksuskeittiön mahdollisimman nopeasti. Näitä riittää vain nopeimmille.


 

Keittiöveistämön suomalaisena käsityönä valmistettu aitopuukeittiö on mitä oivallisin valinta hirsitaloihin, arvoasuntoihin sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita keittiönsä ja koko asuntonsa terveellisyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta.