Keittiöveistämö
Laattakiventie 4, 04300 Tuusula
 

Puukeittiö järkevään hintaan

Olemme karsineet toiminnastamme turhat elementit, kuten kilpailutuksiin osallistumisen. Siksi, laadusta tinkimättä, pystymme myymään luksuskeittiöitämme kohtuulliseen hintaan!


Suunnittelun hinta

Jokainen keittiö suunnitellaan kaapistojen leveyksien suhteen erikoismitoilla. Voidaksemme pitää keittiösi kustannukset järkevällä tasolla, suunnittelupalvelullamme on nimellinen hinta, 200 euroa / suunnitelma. Haluamme, kuten sinäkin, että jokainen asiakas maksaa vain oman keittiönsä suunnittelusta. Suunnitelman teettäminen ei edellytä keittiön ostopäätöstä. 

Olemme päätyneet tähän ratkaisuun, koska emme ehdi tekemään "ylimääräistä" työtä laatimalla lukuisia suunnitelmia ja tarjouksia kilpailutuksia varten. Tuotteemme on ainutlaatuinen ja siksi "vertailukelvoton" kilpailutuksiin. Haluamme tehdä tuottavaa työtä asiakkaille, jotka ovat aidosti halukkaita panostamaan tehokkaimpaan tilankäyttöön, toimivuuteen ja terveellisyyteen, ratkaisuihin joita muualta ei voi saada.


Ilmainen hinta-arvio

Suuntaa antavan hinta-arvion saat toki veloituksetta oman suunnitelmasi pohjalta käytyämme läpi toiveesi materiaalien ja koneiden suhteen. Esittelymme ei tietenkään maksa sinulle mitään.


Luksuskeittiön hinta

Keittiömme eivät ole halpoja, mutta hinta- / laatusuhde on kohdillaan.

Keittiömme hinnoitellaan aina kokonaisuutena, sisältäen kalusteet ovineen ja vetimineen, tasot, altaan, hanan, kodinkoneet, led-valaistuksen ja pistorasiat sekä asennustyön valmiille viimeistellyille pinnoille (muista remonttitöistä, sekä lvis-töistä erillinen kustannuslaskelma tarvittaessa). Tämä tekee sinulle kokonaisuuden hahmottamisen entistä helpommaksi.

Keskikokoisen puukeittiön hinnat asettuvat sisällöstä ja muista valinnoista riippuen (esim. tammiviilutettuna) keskimäärin noin 45 – 55 tuhannen euron välille, sisältäen Mielen kodinkoneet sekä kivi- tai puutasot. Kun vertailet hintoja, ota huomioon se, että monet keittiötoimittajat ilmoittavat keittiön hinnan pelkille kalusteille, ilman koneita, tasoja tai jotain muuta oleellista (kuten mekanismeja, hanaa jne.), joka tekee kokonaiskustannusten hahmottamisen haastavaksi.

Kalustelevystä valmistettuna ilman puuviilupintoja, luksuskeittiömme kustannus on n. 5 -10 tuhatta euroa edullisempi. Tämä on kustannustehokas ratkaisu tilan maksimaaliseen hyödyntämiseen, mikäli et välttämättä halua juuri aitoa puukeittiötä, mutta haluat hyödyntää ainutlaatuisen mitoituksemme tuomat edut.


Mikäli etsit edullista "normikeittiötä"

Mikäli kaikesta huolimatta tunnet, että luksuskeittiömme ovat hinnan puolesta sinulle liian arvokkaita, myymme myös edullisempia (hintatasoltaan n. 20 - 30 tuhatta euroa) perinteisiä vakiomoduleista koottavia "normikeittiöitä", joissa mallistomme on myös hyvin laaja. Näistä keittiöistä kerromme lisää myös osoitteessa www.kartore.com. Näihin saatavilla myös laaja mallisto laminaattitasoja.


 

Keittiöidemme hinnat ovat kilpailukykyisiä, vaikka emme lähdekään mukaan hintojen kilpailutuksiin.

Koska olemme satsanneet merkittävästi tuotteidemme kehittämiseen, sinä saat aina rahoillesi täyden vastineen.