Keittiöveistämö
Laattakiventie 4, 04300 Tuusula
 

Puukeittiö järkevään hintaan

Olemme karsineet toiminnastamme turhat ja kalliit elementit. Keittiön rakenteesta olemme poistaneet "turhat" komponentit, jotka nostavat hintaa. Siksi, laadusta tinkimättä, pystymme myymään luksuskeittiötämme järkevään hintaan!


Suunnittelun hinta

Jokainen keittiö suunnitellaan erikoismitoilla. Voidaksemme pitää keittiösi kustannukset järkevällä tasolla, suunnittelupalvelullamme on nimellinen hinta, 60 euroa. Haluamme, kuten sinäkin, että jokainen asiakas maksaa vain oman keittiönsä suunnittelusta. Suunnitelman teettäminen ei edellytä ostopäätöstä.


Ilmainen hinta-arvio

Suuntaa antavan hinta-arvion saat toki veloituksetta oman suunnitelmasi pohjalta käytyämme läpi toiveesi materiaalien ja koneiden suhteen. Esittelymme ei tietenkään maksa sinulle mitään.


Luksuskeittiön hinta

Keittiömme hinnoitellaan aina kokonaisuutena, sisältäen kalusteet ovineen ja vetimineen, tasot, altaan, hanan, kodinkoneet, led-valaistuksen ja pistorasiat sekä asennustyön valmiille viimeistellyille pinnoille (muista remonttitöistä, sekä lvis-töistä erillinen kustannuslaskelma tarvittaessa). Tämä tekee sinulle kokonaisuuden hahmottamisen entistä helpommaksi.

Karkeasti sanottuna luksuskeittiöidemme hinnat asettuvat keittiön koosta ja muista valinnoista riippuen, keskimäärin noin 20 – 40 tuhannen euron välille, sisältäen valitsemasi Mielen koneet ja markkinoiden parhaat Dekton -tasot. Kun vertailet hintoja, huomioi se, että monet keittiömyyjät ilmoittavat keittiön hinnan pelkille kalusteille, ilman koneita, tasoja tai jotain muuta oleellista, joka kuitenkin tarvitaan.


Mikäli etsit edullista "normikeittiötä"

Mikäli kaikesta huolimatta tunnet, että tämä luksuskeittiö on hinnan puolesta sinulle liian arvokas, myymme toisella brändillämme (KartoreWood) myös huomattavasti edullisemmat perinteiset kalustelevystä valmistetut keittiöt, joissa mallistomme on myös hyvin laaja. Näistä keittiöistä voit lukea lisää osoitteesta www.kartore.com.


Avajaistarjoukset

Hintatasomme on jo valmiiksi laskettu varsin edulliseksi. Nyt avajaisten kunniaksi annamme vielä reilun avajaistarjouksen: keittiön hinnasta -10%. Tämän lisäksi Mielen konepaketista, vähintään neljän koneen ostajalle (esim. uuni, liesitaso, jääkaappi, astianpesukone) valitsemasi astianpesukone puoleen hintaan! Vielä sokerina pohjalla ainutlaatuinen tuntuva extratarjous, josta kerromme tarkemmin kun tulet esittelyymme.

Avajaistarjoukset ovat voimassa joulukuun 2018 loppuun mennessä tehtyihin tilauksiin.

 

Nyt avajaisten kunniaksi annamme vielä reilun avajaistarjouksen: keittiön hinnasta -10%.